Geen widgets gevonden in de zijbalk
De talloze Belgische fans van Clairo kunnen zich in de handen wrijven. Met de aankondiging van de verplaatsing van haar Europese ‘Sling Tour’, die oorspronkelijk gepland stond voor begin 2022, is de artiest verheugd om haar terugkeer naar België te bevestigen met een concert in La Madeleine op vrijdag 23 september! Tickets gaan nu woensdag om 11u in verkoop.
Claire Elizabeth Cottrill aka Clairo is amper 23 jaar en kan nu al enkele mooie adelbrieven voorleggen. Nadat ze grote ogen gooit met haar video’s ‘Pretty Girl’ en ‘Flaming Hot Cheetos’ op YouTube, ontvangt haar debuutalbum ‘Immunity’ uit 2019, met daarop pareltjes ‘Bags’ en ‘Sofia’, unaniem lovende kritieken. Dat succes vertaalt zich in een uitverkocht optreden in de Orangerie in Brussel datzelfde jaar. Opvolger ‘Sling’, dat in juli verscheen en met Jack Antonoff achter de knoppen, gaat verder in de dromerige lo-fi indiepop wereld van Clairo zoals op singles ‘Blouse’ en ‘Amoeba’. Ontdek het wondere universum van de Amerikaanse ster in de intieme setting van La Madeleine op vrijdag 23 september.
START TICKETVERKOOP
WOENSDAG 22 DECEMBER, 11U
TICKETS VIA

Door admin