Blackberry Smoke op 23 februari naar Het Depot!

blackberry-smoke-muziekodroom-9-1

Onversneden southern rock inclusief de lange haren en gitaren met alle mogelijke ingrediënten uit de boogie, rock & roll, bluegrass en de blues.

Dit is een Covid Safe Ticket-concert. Om toegang te krijgen tot dit concert heb je naast een geldig concertticket ook een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs nodig. Weet meer via deze link.

Mis je de hoogtijdagen van bands als Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet en 38 Special? De echte pure southern rock uit Amerikaanse staten als Florida, Alabama en Georgia? Het uit Atlanta afkomstige Blackberry Smoke speelt ’t zoals het hoort, met een beetje bluegrass, boogie, country en hardrock. In de afgelopen jaren heeft Blackberry Smoke onder andere samengespeeld ZZ Top, Lynyrd Skynyrd en The Marshall Tucker Band. “Southern Rock has been the soundtrack of our lives“, aldus frontman Charlie Starr. Blackberry Smoke is voor iedere rockliefhebber een plezier om naar te luisteren.

Het vijftal werkte sinds 2001 tot 250 shows per jaar af tot het touren om welbekende redenen een halt toe werd geroepen. Reden genoeg om weer de studio in te duiken om een nieuwe plaat in te blikken!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login