Casa Blanca strikt The Beach Boys!

bb
Legendarische popgroep brengt ‘Sixty Years of the Sounds of Summer’ naar Hemiksem op 25 juni 2022
Antwerpen, 17 december 2021 – Iconische Amerikaanse band The Beach Boys, al meer dan 50 jaar synoniem voor de California lifestyle en verantwoordelijk voor talloze hits, komt op zaterdag 25 juni 2022 naar Casa Blanca in Hemiksem. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.casablancaconcerts.be.

In 1961 schrijft co-founder en leadzanger Mike Love hun eerste hit ‘Surfin’, wat volgt zijn ontelbare hits die het allemaal schoppen tot tijdloze anthems, collectief gegrift in het geheugen van de Amerikaanse jeugd. ‘Surfer Girl’, ‘Fun, Fun, Fun’, ‘I Get Around’, ‘California Girls’, ‘Help Me Rhonda’, ‘Barbara Ann, ‘Good Vibrations’, ‘Wouldn’t It Be Nice’, ‘Rock and Roll Music’ en ‘Kokomo’.

The Beach Boys verkochten wereldwijd meer dan 100 miljoen platen, werden vereeuwigd in The Rock And Roll Hall of Fame en ontvingen in 2001 een Lifetime Achievement Award tijdens de Grammy Awards. Al meer dan 50 jaar touren ze de wereld over and speelden ze meer live shows dan welke andere rock band ook. Casa Blanca is dan ook niet een beetje trots om deze legendarische groep te mogen ontvangen in Hemiksem. Onderaan ook het officiële persbericht van de band.

Casa Blanca vindt plaats aan de Abdij van Hemiksem van 23 juni t/m 10 juli 2022, een fantastische locatie tussen het groen. Geen festival maar een concertreeks van 12 avonden met een brede programmatie. Optimaal en veilig genieten in de beste omstandigheden.

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.casablancaconcerts.be.

Casa Blanca
23 juni t/m 10 juli 2022
Sint-Bernardusabdij, 2620 Hemiksem

zaterdag 25 juni – The Beach Boys
Zitplaats cat 1   55 euro
Zitplaats cat 2   49 euro
Staanplaats       39 euro

donderdag 23 juni – Bart Peeters & De Ideale Mannen
donderdag 30 juni – Status Quo + Raymond van het Groenewoud
vrijdag 1 juli – Regi Live + Zornik

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.casablancaconcerts.be.

You must be logged in to post a comment Login