Bauhaus, Fiction Factory én ABC toegevoegd aan affiche van W-FEST!

w-fest-2022

NU OOK BAUHAUS (IN ORIGINELE BEZETTING!), FICTION FACTORY en ABC TOEGEVOEGD AAN SPECTACULAIRE AFFICHE VAN 6e EDITIE WAVE/SYNTH POP-FESTIVAL W-FEST IN AUGUSTUS 2022

REEDS BEVESTIGD:
ALPHAVILLEANNE CLARKBELINDA CARLISLEBIG COUNTRYBLACKBOXCOCK ROBINCUTTING CREWDEACON BLUEDEL AMITRIFUN LOVIN CRIMINALSGO WESTHEAVEN 17HOLLY JOHNSONHOT CHOCOLATEJEANNE MASJO LEMAIRELEVEL 42LIVING IN A BOXLONDONBEATMARTIN KEMPNITSSQUEEZETHE ANIMALSTHE KIDSTHE PROCLAIMERSTHOMPSON TWINS’ TOM BAILEYTONY HADLEYUB40 FEATURING ALI CAMPBELL (in memory of Astro)

Tickets te koop via de website www.w-festival.com in pre-sale tot 10-1-2022!-

Met de toevoeging van opnieuw twee klinkende namen, te weten de Schotten van Fiction Factory (bekend van de popklassieker ‘Feels Like Heaven’) en het legendarische Britse Bauhaus (in originele line-up!) is de kick-off dag van W-Fest 2022 op woensdag 24 augustus 2022 bijna volledig. Die dag zullen tevens Anne Clark en The Kids optreden; een laatste naam voor deze dag wordt zeer spoedig onthuld.

Op 27 augustus wordt de line-up vervolledigd met ABC, gekend van diverse wereldhits zoals THE LOOK OF LOVE, POISON ARROW, WHEN SMOKEY SINGS, ALL OF MY HEART enz..

Met slechts nog enkele topnamen op het affiche in te vullen, is het programma van de 6e editie   van het 5-daagse festival W-Fest, dat volgend jaar van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus 2022 plaatsvindt,  zo goed als volledig. Dit even bijzondere als unieke Belgische ‘80s/’90’s/new wave/EBM/synthpop-festival wordt opnieuw op de prachtige locatie ‘Klein Strand’ in Oostende (BE) opgezet !

Het verhaal van het eigenzinnige W-Fest 2016-2021
We schrijven 2016. Voor het vierde jaar op rij wordt het Automotive Luxury Event georganiseerd, een spin-off event van de automotive vakbladen van de uitgeverij van Erik De Ridder en zijn team in den Brandewijn in het landelijke Wortegem-Petegem, een café-restaurant met enkele hectaren weiland erom heen.

Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder en is W-Fest uitgegroeid tot een internationale festivaltopper die bezoekers uit heel Europa trekt.

De afgelopen jaren stonden onder meer de volgende acts op W-Fest: The Jacksons, NENA, Midge Ure, Kim Wilde, ABC, Paul Young, Marc Almond, A Flock of Seagulls, Heaven 17, D:uel (ex-Propaganda), Ronan Keating, Matt Bianco, Big Country, OMD, Visage 1980-2021, Starship, Wet Wet Wet, The Christians, T’Pau, The House Of Love, Snap! & Technotronic, The Christians, Annabella’s Bow Wow Wow, Die Krupps, Limahl, Vive La Fête, Captain Sensible, Killing Joke, The Human League, The Stranglers, Tony Hadley, VNV Nation, Time Bandits, Nik Kershaw, China Crisis, East17, Peter Hook & The Light, The Blow Monkeys, The Art Of What?! (Art Of Noise Co-founders Jeczalik & Langan) , New Model Army, Johnny Hates Jazz, Lene Lovich Band 40 years, Howard Jones, Sigue Sigue Sputnik, Roachford, Wang Chung, DAF en special shows van Anne Clark en Peter Murphy 40 years of Bauhaus celebration featuring David J.

Hier staat de aftermovie van W-Fest 2021: https://touch.facebook.com/watch/?v=3163006997314502&_rdr

Tickets (prijzen exclusief servicekosten); pre-sale tot woensdag 10-1-2022
Alle soorten tickets en hun prijzen staan op de site www.w-festival.com

Om de bezoekers nog meer faciliteiten en luxe te geven, is W-Fest de samenwerking aangegaan met Festicket. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld:
– Booking Protect: een garantie op een risico vrije aankoop gezien je bij verlet een volledige refund krijgt
– betalen van de festival-package in 6 termijnen
– boeken van een all-in festival ticket – inclusief hotel & parking, met helpdesk ter plaatse

You must be logged in to post a comment Login