Geen widgets gevonden in de zijbalk
Jack White, stichtend lid van de befaamde The White Stripes, The Raconteurs en The Dead Weather, bezitter van 12 Grammy Awards en 36 overige nominaties, is terug! De Amerikaan kondigt de release van zijn vierde en vijfde soloalbum aan. “Fear Of The Dawn”, met single ‘Taking Me Back’, verschijnt op 8 april en “Entering Heaven Alive” volgt op 22 juli 2022. Om deze mooie vooruitzichten extra in de verf te zetten, kondigt Jack White ook een grote internationale tournee aan die op zaterdag 16 juli halthoudt in Vorst Nationaal.
.
 .
Jack White is een van de meest imposante figuren in de internationale rockscene. Hij is de schepper van tijdloze hits als ‘Seven Nation Army’ en ‘Steady As She Goes’ en heeft talloze awards, gouden en platina platen gewonnen. Zijn eerste album “Blunderbuss”, dat verscheen in 2012, was meteen goed voor maar liefst 5 Grammy Awards, waaronder ‘Best Rock Album’ en ‘Album Of The Year’. Met “Lazaretto” uit 2014 en “Boarding House Reach” uit 2018, waarmee hij wereldwijd scoort in de hitlijsten, zet hij zijn succes verder. In 2022 heeft Jack White niet één, maar twee nieuwe albums in petto, alsook een Belgische concertdatum op 16 juli in Vorst Nationaal voor een indrukwekkende show. Iets waar Jack White wel raad mee weet.

Door Peter