DURAN DURAN KOMT NAAR LIVE IS LIVE IN ZEEBRUGGE!

duran-duran

Nieuw live concept in Zeebrugge voegt tweede headliner toe!

.
Eergisteren nog maar kondigde FKP Scorpio België de concertreeks Live is Live aan. Een nieuw live concept op het strand van Zeebrugge waarbij het comfort van de artiest en bezoeker centraal staat. Vandaag bevestigen ze de komst van Duran Duran, de iconische Britse band komt op zondag 19 juni naar Zeebrugge. Naast The National is dit de tweede headliner voor Live is Live.

In oktober kwam het 15e album van Duran Duran uit, ‘Future Past’. Dat de poplegendes uit de jaren ’80 nog altijd vooruitstrevend werken blijkt wel uit hun recente samenwerkingen. Voor ‘Future Past’ werkten ze samen met o.a. Erol Alkan, Giorgio Moroder, Mark Ronson, Graham Coxon (Blur) en Mike Garson (David Bowie).
.

Natuurlijk brengen Simon le Bon, Nick Rhodes, John en Roger Taylor naast nieuw materiaal ook hun hits mee naar Zeebrugge. ‘Hungry Like The Wolf’, ‘Rio’, ‘Wild Boys’ en ‘The Reflex’, wie kan ze niet meezingen? Genieten van de live muziek van Duran Duran in de beste omstandigheden. Dat onvergetelijke moment waarop alles samenkomt.
.
Live is Live combineert alle voordelen van een outdoor show met het comfort van een moderne concertzaal. Op het strand van Zeebrugge, in de achtertuin van het feeërieke en historische Brugge. Op vrijdag 17 juni dus met The National, op zondag 19 juni met Duran Duran. Meer nieuwe namen volgen snel.
 .
Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop vanaf zaterdag 11 december om 10:00 via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst. Frontstage, voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waar je vanaf je eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of ter plekke op de dag zelf.
.
Hoewel Live is Live een concertreeks is, zullen er enkel dagtickets verkocht worden. Overnachten kan bij één van de vele campings in de buurt of een hotel in Brugge.
.
Tickets en prijzen*:
Ticket: 69 euro
Frontstage upgrade: + 30 euro
Sea View upgrade: + 25 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

De verkoop voor deze show start op zaterdag 11 december 10:00 via www.liveislive.be.

You must be logged in to post a comment Login