Nog meer schoon volk voor Live is Live!

Trixie Whitley
Live is Live werd met open armen ontvangen door het concertpubliek. Met Wilco, dEUS, Trixie Whitley en Admiral Freebee voegt Live is Live nog eens 4 top namen toe aan haar nieuwe live concept, en vervolledigt daarmee de affiche van vrijdag 17 juni. Eerder werden al headliners The National voor 17 juni en Duran Duran voor 19 juni aangekondigd. Tickets zijn te koop via www.liveislive.be
.
Amerikaanse indie rockband Wilco behoeft geen introductie voor de echte muziekliefhebber. Na 25 jaar carrière, en ontelbare uitverkochte shows, zijn Jeff Tweedy en co. nog altijd in topvorm, onvoorspelbaar en experimenteel. De band die overal ter wereld fans treurig maakt zoals ze zelf wel eens grappen. Live stellen ze nooit teleur en dus is hun komst naar Live is Live nu al een voltreffer.

.

Met dEUS, Trixie Whitley en Admiral Freebee zijn ook de Belgen goed vertegenwoordigd op vrijdag 17 juni. Het is een grote eer om dEUS op het strand van Zeebrugge te mogen verwelkomen. Bijna 30 jaar geleden debuteerde Tom Barman met dEUS op Humo’s Rock Rally. Een internationale carrière volgt met hitalbums als ‘Worst Case Scenario’, ‘The Ideal Crash’ en ‘Vantage Point’. Als één van Belgisch meest succesvolste rockbands ooit konden zij niet ontbreken op Live is Live.

.

All the way from New York (en een beetje van Gent): multi getalenteerde Trixie Whitley is live beklijvend, rauw en intens. Sinds haar derde staat ze al op een podium, als muzikante, zangeres, danseres en DJ. Ze werkte samen met grote namen zoals Daniel Lanois, Robert Plant, Marianne Faithfull en Wim Vandekeybus. Met haar show in Zeebrugge speelt Trixie sinds lange tijd weer in België, een thuismatch dus.

.

Admiral Freebee brengt naast zijn klassiekers ‘Rags ’n Run’, ‘Einstein Brain’ en ‘Oh Darkness’ ook recent werk mee naar Live is Live. In oktober van dit jaar kwam zijn zevende album ‘The Gardener’ uit waarop Tom Van Laere voor het eerst gebruik maakt van allerhande electronica. Maar gelukkig is de rock ’n roll nooit ver weg, dat bewees hij onlangs nog in een zinderende Ancienne Belgique.
.
Live is Live combineert alle voordelen van een outdoor show met het comfort van een moderne concertzaal. Op het strand van Zeebrugge, in de achtertuin van het feeërieke en historische Brugge.

.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop vanaf via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst. Frontstage, voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waar je vanaf je eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of ter plekke op de dag zelf.

.

Hoewel Live is Live een concertreeks is, zullen er enkel dagtickets verkocht worden. Overnachten kan bij één van de vele campings in de buurt of een hotel in Brugge.
 .
Live is Live 2022
Vrijdag 17 juni: The National, Wilco, dEUS, Trixie Whitley, Admiral Freebee
Zaterdag 18 juni: Names to be announced
Zondag 19 juni: Duran Duran + more names to be announced
.
Tickets en prijzen*:
Ticket: 69 euro
Frontstage upgrade: + 30 euro
Sea View upgrade: + 25 euro
*Prijzen inclusief servicekosten
.
Tickets zijn te koop via www.liveislive.be.

You must be logged in to post a comment Login