Oscar And The Wolf komt met nieuw werk en op 30 april @ Sportpaleis!

Oscar and the Wolf
Oscar And The Wolf, het indie-popster alter-ego van Max Colombie, laat morgen met “Livestream” een nieuwe song op de wereld los. Het sensuele nummer is de nieuwe single van zijn langverwachte derde album ‘The Shimmer’, dat uitkomt op 22 oktober. En er is meer. Colombie kondigt namelijk ook zijn terugkeer naar het podium aan. Op zaterdag 30 april concerteert hij in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 oktober om 10u.
.
Oscar And The Wolf behoeft nauwelijks nog een introductie. Wie Colombie’s wereld betreedt, treft een unieke en eigenwijze mix van hedendaagse R&B en electro-pop aan. Een combinatie van duistere, zweverige melodieën en tegelijkertijd dansbare beats. Zang die doordrenkt is van drama, maar ook overloopt van sensualiteit en verlangen. Max Colombie omschrijft zijn muziek als “een schemerzone waar het noch triest, noch vrolijk is. Het is zoals de naam ‘Oscar And The Wolf’. Een balans tussen licht en donker, een perfect samenspel van de zon en de maan. Het is mooi en eng tegelijk.”

.

  VRIJDAG 1 OKTOBER
                10U

You must be logged in to post a comment Login