Måneskin op 10 februari 2022 naar Vorst Nationaal!

maneskin
Måneskin heeft zopas zijn LOUD KIDS ON TOUR ’22 aangekondigd. Deze tournee staat gepland voor februari en maart 2022 en zal de grootste Europese steden aandoen; belangrijk voor de Belgische fans is het optreden van 10 februari 2022 in Vorst Nationaal in Brussel.
 .
Met zijn rauwe, energieke en verwrongen sound brengt Måneskin rock-’n-roll weer naar de top van de hitlijsten dankzij een perfecte mix van hedendaagse stijlen. De twintigjarige Victoria (bassiste), Damiano (zanger), Thomas (gitarist) en Ethan (drummer) begonnen in 2015 als buskers in de straten van Rome. Nauwelijks enkele jaren later veroveren ze de wereld en zijn ze goed op weg om een van de populairste rockbands van de nieuwe generatie te worden.
 .
Echt beroemd werden ze pas toen ze de 71e editie van het muziekfestival van San Remo wonnen met hun nummer ZITTI E BUONI, waarmee ze Italië mochten vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam! De rest is geschiedenis!

You must be logged in to post a comment Login