Jasper Steverlinck met ‘Churches Tour’ naar een 25-tal kerken!

jasper
Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. Van november  2021 tot en met februari 2022 zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk.

De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met Night Prayer reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en u kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste  Night Prayer tournee van okt’17 tot feb’19 en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.

Tickets voor deze tournee zijn vanaf heden te koop.

You must be logged in to post a comment Login