Geen widgets gevonden in de zijbalk

Micha Volders en Lotte Vanhamel breiden met  ‘Bare Bones / Spiritus’ hun eigenzinnige universum fors uit. Opnieuw serveert het duo ons een surrealistische trip vol bizarre personages, zoals een geheimzinnig zwevend hoofd dat een bezwerende mantra zingt, balancerend op de stoffige percussie van ’Spiritus’. Ook de ‘pop’ mascotte die al eerder opdook is van de partij, een puntige en onaangepaste ‘muppet’ die al rokend en drinkend het noorden verliest onder het toeziend oog van een mysterieuze figuur met over-sized hoed.

 Volders en Vanhamel hebben beide een verleden in animatiefilm en namen de regie en productie volledig voor hun eigen rekening, zonder budget en crew. Vanhamel ontwierp de cartooneske gehaakte kostuums en hoofddeksels en creëert een sfeer die naadloos aansluit bij de textuur van de klanken die Vermin Twins uit hun hoed toveren. Volders nam op zijn beurt de camera, productie en visuele effecten voor zijn rekening. 

Beide tracks zijn binnenkort te verkrijgen op een gelimiteerde 7” vinyl

Stream/download ‘Bare Bones’ HIER

Live
26/09 Dokrijk (Antwerpen) 
15/12 Trix (Antwerpen)

Door Peter