Geen widgets gevonden in de zijbalk
, Muziekodroom en Pukkelpop lanceren Het Zomerkwartier!

Vanaf half juli verrijst er voor het Muziekodroom-gebouw een open air muziekclub. De hele zomervakantie wordt het dé place to be voor concerten en feestjes, of gezellig wat hangen met je maten bij een drankje en veel muziek. In samenwerking met gelijkgestemde partners uit de regio (De Serre, PXL Music, Villa Basta, ..) hebben ze een breed muzikaal programma uitgedokterd. Rock, hiphop, electronica, nightlife en vooral veel opkomend talent. In Het Zomerkwartier vind je het allemaal!

Na meer dan een jaar quarantaine komt eindelijk terug de vrijheid in zicht. En da’s geen moment te vroeg: iedereen is hongerig naar feestjes en live muziek. Dat is precies wat je in Het Zomerkwartier kan komen beleven. In samenwerking met partner Pukkelpop bouwen ze een volledig uitgeruste en professionele concertzaal in open lucht, recht voor onze club. Ze serveren dit alles in een mini-festival setting voor 200 tot 700 bezoekers in juli, met mogelijke versoepelingen in augustus breiden ze uit tot 1000 bezoekers.

Op 7 juli trappen ze af met een grote klepper (meer nieuws volgt snel)! Vanaf donderdag 15 juli is Het Zomerkwartier elk weekend dé plek voor concerten, nightlife en vooral heel veel muzikale good vibes – en dat 8 weken lang!

Deze zomerprogrammatie wordt het startschot van een duurzame samenwerking tussen Muziekodroom en Pukkelpop, met het oog op een kwalitatief en consistent aanbod van livemuziek en clubevents in Hasselt en Limburg doorheen het jaar. Daarbij mikken ze ook op regelmatige samenwerkingen met lokale partners, zodat ze plaatselijk talent alle kansen kunnen bieden om zich voor een publiek te presenteren in een professioneel kader.

Maandag 21 juni volgt alvast een eerste naam!
www.hetzomerkwartier.be

Door Peter