Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze hadden een klepper beloofd om onze zomerwerking mee af te trappen, en dit wordt ‘em! Op 7 juli beginnen ze aan onze muzikale staycation in Het Zomerkwartier, met de heren van BAZART in een exclusieve zomerse clubshow. Een try-out, zo vlak voor hun doortocht op Werchter Parklife. Een try-out ook voor Het Zomerkwartier dat pas écht aftrapt met een wekelijkse werking vanaf 15 juli.

Wat kan je nog zeggen over BAZART?! Dat ze het grootste Belpop fenomeen zijn van de laatste jaren? Dat hun kast onderhand is volgepropt met MIA’s? Dat er een platinum schijf aan de muur hangt voor hun debuutplaat ‘Echo’? Dat ze verschillende Sportpaleizen en AB’s hebben uitverkocht, en de grootste festivals gegarandeerd zot maken.
Klopt allemaal, maar wat misschien nog belangrijker is: BAZART heeft de hele lockdown lang op zijn honger gezeten, en staat nu scherp voor de relance. Het pas verschenen nieuwe album ‘Onderweg’ laat een zelfverzekerde band horen die gaat voor een groots geluid, zonder daarbij het gevoel te verliezen. Hun beste, zo vinden ze zelf. Frontman Mathieu Terryn: “Daar zijn we echt van overtuigd. We zijn teruggegaan naar de essentie: alleen Simon, Olli en ik. Onze broederschap is herleefd.”
Ook live wil BAZART er staan als nooit tevoren. Daarom werd de band op het podium versterkt met twee man, en die zijn niet van de minsten: drummer Mario Goossens (Triggerfinger) en toetsenist Tom Coghe (GOOSE).

Dit najaar wacht de Lotto Arena, maar zeg nu zelf: het is véél cooler en spannender om de band aan het werk te zien in een intieme clubsetting. Precies daarom wordt de show in Het Zomerkwartier gewoon niet te missen. Zorg dat je erbij bent, want de plaatsen zijn zeer beperk!

TICKETS VANAF 22 JUNI

Door Peter