AB lanceert ‘Front line for the Frontliners’

abfr

Tot en met eind 2020 reserveert AB bij elk concert de eerste rij voor iedereen die tegen COVID-19 streed vanop de eerste rij.

De voorbije maanden liet de coronacrisis zowat overal haar sporen na. Sinds midden maart is het stil in AB en ook andere muziekclubs, cultuurcentra en concertzalen moesten noodgedwongen de deuren sluiten. Nu er na lang wachten een kentering lijkt te komen in de bestrijding van het coronavirus en de eerste concerten terug op touw worden gezet, wil AB hulde brengen aan zij die de afgelopen periode in de frontlinie stonden in de strijd tegen het COVID-19-virus. 

Daarom lanceert AB vanaf zaterdag 11 juli de campagne ‘Front line for the Frontliners’. Ze reserveert daarbij tot eind 2020 telkens de eerste rij van een concert voor de mensen uit de zorgsector.

“De zorgsector heeft een cruciale rol gespeeld in de bestrijding van het virus. Het is dankzij hen dat AB stilaan terug de deuren kan opengooien. De zorgverleners hebben ons veel gegeven de voorbije periode, nu is het aan ons om ook hen even te bedanken.” zegt Marc Vrebos, algemeen directeur a.i. van AB.

Het startschot voor de campagne wordt gegeven op zaterdag 11 juli door de Antwerpse troubadour Tourist LeMC. Dit concert kadert in de viering van de Vlaamse Feestdag en wordt georganiseerd in samenwerking met Muntpunt en de Vlaamse Overheid. Het is ook het eerste volwaardige concert na de heropening van AB.

.

.

Om de feestelijkheden extra in de verf te zetten zal bij dit eerste “Front line for the Frontliners” concert het volledige publiek bestaan uit zorgpersoneel. De plaatsen voor dit concert werden verdeeld in samenwerking met het Huis voor Gezondheid, de Brusselse netwerkorganisatie die zorgverleners verbindt, ondersteunt en aantrekt.

De overige AB-programmatie van dit najaar wordt in de loop van juli en augustus bekend gemaakt. Bij deze concerten zal telkens de eerste rij gereserveerd worden voor de helden die meevochten in de frontlinie tegen COVID-19.

Tickets kunnen door zorgverleners geclaimd worden via abconcerts.be/frontline.

You must be logged in to post a comment Login