Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een fris pintje om de dorst te lessen, knisperende gras onder onze voeten, na een lange werkweek uitrusten op Cactus Oasis of keihard meezingen en dansen met de muziek van uw favoriete bands. Voor het eerst sinds 39 jaar is het er niet. Ze wisten dat al langer, maar nu het eraan moest komen wordt het tastbaar en echt. Zoveel mensen missen dit. Wij missen het ook en het doet deugd om te horen dat ze gemist worden.

2020 is een onwaarschijnlijk jaar van improviseren, aanpassen en loslaten. Ze zijn blij dat ze met hun deelname aan uitZOMERlijk Brugge ( www.uitzomerlijk.be) toch een klein beetje muziek kunnen aanbieden in Brugge. Maar eigenlijk kijken ze uit en werken ze toe naar volgend jaar. Daarom lossen ze vandaag de data voor Cactusfestival 2021: vr 9, za 10 en zo 11 juli 2021, in het oude vertrouwde Minnewaterpark. Cactusfestival is al keihard aan het werken aan het programma, en hopen jullie volgend jaar opnieuw te kunnen zien.

Na een jaar pauze kan het niet anders dan de beste editie ooit worden!

Door Peter