Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op naar 2021! Dan is Rock Werchter er weer in volle vorm. Van donderdag 1 tot zondag 4 juli zal dat zijn. Een eerste reeks namen kan aangekondigd worden. Een aantal artiesten van 2020 nemen ze mee naar volgend jaar.  Al bevestigd zijn: Twenty One Pilots, Pixies, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Girl In Red, Black Pumas en The Dead South. Die gaan in de mix met gloednieuwe namen voor 2021:  Gorillaz, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, Nothing But Thieves en Boy Pablo. 21 voor 21. Meer namen volgen binnenkort.

Tickets voor Rock Werchter 2021 zijn te koop vanaf vrijdag 10 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketprijzen blijven wat ze voor de editie 2020 waren. Alle tickethouders worden deze week persoonlijk gecontacteerd door Ticketmaster. Zij kunnen hun bestelling van 2020 ineens overboeken naar 2021 of opteren om de bestelling om te zetten in krediet. Dat kan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022.

Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be

Door Peter