Geen widgets gevonden in de zijbalk
VIVA THE UNDERDOGS – EUROPEAN REVOLUTION 2021 TOUR MET SPECIAL GUESTS: HATEBREED & CRYSTAL LAKE
OP DINSDAG 6 APRIL 2021 IN VORST NATIONAAL, BRUSSEL!
> NIEUWE DATUM!
Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Parkway Drive in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 16 april 2020, vervolgens uitgesteld naar 22 november 2020, wordt nogmaals verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op dinsdag 6 april 2021 in Vorst Nationaal met Hatebreed en Crystal Lake als special guests.
Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.
De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Door Peter