Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ibe verraste zijn fans recent met zijn vierde nieuwe single ‘Dark Maze’.
Vandaag laat hij de videoclip op de wereld los. Bekijk het hier.

Over ‘Dark Maze’ vertelt IBE:

“Dark Maze was één van de eerste songs die ik schreef, en gaat over hoe ik de start van mijn carrière en alles wat dat met zich meebracht ervaarde een dik jaar geleden. Alles was toen nieuw voor mij: werken met een label & manager, meteen grote shows spelen, eigen muziek uitbrengen…

Toen dit zalige avontuur begon wist ik nog van niets. Ik had het gevoel dat ik soms wat verloren liep, en dat gevoel heb ik beschreven in Dark Maze. Die song is de perfecte vertaling van mijn gevoelens toen. Alles was cool, alles was nieuw, maar het voelde soms wat als tasten in het duister.

Ondanks die overweldigende gevoelens had ik wel vanaf de start de “go with the flow” mindset, en daar ben ik nu blij om. Intussen heb ik al heel wat beleefd én geleerd, maar ik probeer nog steeds in het moment te leven en van elke nieuwe ervaring te genieten.”

De eerstvolgende concerten van IBE staan (onder voorbehoud van de coronamaatregelen) gepland op:

20.09.2020 | Cactus, Brugge
25.09.2020 | Het Depot, Leuven
26.09.2020 | Geruis, Dendermonde
03.10.2020 | Trix, Antwerpen (sold out)
07.11.2020 | Ik Zie U Graag 2020, Breda (NL)
16.01.2021 | C-Mine, Genk

Door Peter