Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het virus is niet weg en ze willen een veilig festival organiseren. In september een festival organiseren met diverse binnenpodia en een gratis volksfeest op een grote open ruimte zoals we het al vijf jaar kennen, is momenteel niet corona-proof. Bovendien kunnen we met redelijke zekerheid stellen dat overzeese bands in september nog niet zullen mogen touren.

Alles zal dus anders zijn. Ze zetten momenteel een openlucht evenement in  de steigers. Drie dagen lang, met trouw aan het dna van Leffingeleuren en Muziekclub De Zwerver, keigoede bands, hoofdzakelijk Belgisch of afkomstig uit de buurlanden, en dit op het vertrouwde Leffingeleurenplein: LEFFINGELEUREN OPEN AIR, dus.

Het programma, ticketinfo en alle andere info mag je verwachten eind juli. Wordt vervolgd dus.

Door Peter