Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tijdens het vorig decennium manifesteerde Purity Ring zich in een tijd waarin chillwave net als “hipster” werd beschouwd en synth-popartiesten als paddenstoelen uit de grond schoten. Het project van Megan James en Corin Roddick kon echter altijd het verschil maken met pertinente cutting-edgeproducties, de onschuldige zang van die eerste, en dan het contrast met de creepy lyrics die ze eigenlijk ten berde bracht. Het leverde samenwerkingen met Danny Brown en Katy Perry, godbetert! Vijf jaar na ‘another eternity’ blijven de catchy songs van het duo met hun trapsound, referenties naar droompop en witch-house, en r&b-toetsen even onweerstaanbaar en intrigerend als de dag dat ze uitkwamen. Nu maakt Purity Ring zich klaar voor een grote comeback, met een plaat, getiteld ‘WOMB’, die binnenkort op 4AD verschijnt. Daar hoort een show in de Botanique bij, en wie Corin en Megan ooit eerder zag, weet dat daarvoor alles uit de kast gehaald wordt

TICKETS

Door Peter