Geen widgets gevonden in de zijbalk

Samantha Fish is allesbehalve conventioneel. Ze vermengt rauwe blues met aanverwante genres, is extravagant en eigengereid, maar honderd procent zichzelf. Met haar gitaarspel scoort ze big time bij bluesfans over de hele wereld.

In 2019 won Samantha Fish de felbegeerde Blues Foundation Award waar ze het onder meer opnam tegen Beth Hart. De pers is vol lof: ‘een imposante bluesgitarist met een krachtige stem; een van de meest veelbelovende jonge talenten binnen de blues-scene’ (New York Times). Deze guitar-slinging diva uit Kansas doorloopt ondertussen een opvallend parcours.

Op haar zesde album, ‘Kill Or Be Kind’, komt de boodschap recht uit haar hart, net zoals bij de oude blues. Een must voor liefhebbers van Bonnie Raitt, Joanne Shaw Taylor en Imelda May!

STEF KAMIL CARLENS & BAND 

multitalent behoeft wellicht geen introductie. Stef Kamil Carlens wandelt namelijk al jaren rond in de Vlaamse muziekscene. Eerst als zanger-bassist bij dEUS, alvorens zijn eigen band Zita Swoon op te richten.

De laatste jaren combineerde Carlens een succesvolle carrière als beeldend kunstenaar met een muzikaal soloproject. Afgelopen jaar kwam zijn tweede soloalbum ‘Making Sense Of ∞’ uit, dat zowel door critici als toeschouwers de hemel werd ingeprezen.

Speciaal voor Blues Peer doet hij zijn blues-jasje aan. Geen onbekend terrein voor de singer-songwriter, die zichzelf steeds opnieuw blijft uitvinden en geen enkel muzikaal pad onbewandeld laat.

Samen met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreid repertoire, van melancholisch tot superfunky.

Nog een paar dagen alvorens we de Early Bird-actie afsluiten. Koop hier nog snel je tickets voor Blues Peer aan verlaagde prijs. Binnenkort worden meer bands bekend gemaakt…

Door Peter