Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook WHITE LIES, THE TALLEST MAN ON EARTH, HOT CHIP en COMPACT DISK DUMMIES op Cactusfestival 2020!

Maandag ging de ticketverkoop van Cactusfestival van start, vandaag krijgen we nog meer goed nieuws: met WHITE LIESTHE TALLEST MAN ON EARTHHOT CHIP en COMPACT DISK DUMMIES worden nog eens vier mooie namen toegevoegd aan de line-up, die al bestond uit BALTHAZARBLACK BOX REVELATIONHET ZESDE METAALZWANGERE GUY en EEFJE DE VISSER.

WHITE LIES maakte zich een decennium geleden onsterfelijk met hitalbum ‘To Lose My Life’. Ze vieren hun tinnen jubileum op zondag 12 juli op Cactusfestival. Vorig jaar zorgde de Zweedse singer-songwriter THE TALLEST MAN ON EARTH voor beklijvende concerten in zowel AB, De Roma als Vooruit. Dit jaar komt hij terug naar Cactusfestival voor een exclusief zomerconcert op zondag 12 juli.

Op vrijdag 10 juli breng je maar beter je dansschoenen mee, want dan bouwen de Britse band HOT CHIP en de Kortrijkse broers van COMPACT DISK DUMMIES een feestje in het Minnewaterpark. Are you ready for the floor?

TICKETS & INFO

Door Peter