Geen widgets gevonden in de zijbalk

Samen met generatiegenoten als Ryley Walker of Ty Segall is Kevin Morby de laatste jaren een ‘indiesuperstar’ geworden. En nét als Kurt Vile en The War On Drugs dankt ie zijn fantastische plaatwerk aan een in roots gedrenkte sound mét het oog op de toekomst. ‘Oh My God’ is Morby’s vijfde album, nét de dertig voorbij kan je hem dus moeilijk nog een groentje noemen. Vier jaar platen lang plukte hij aan de bas bij het New Yorkse gezelschap Woods, vervolgens speelde hij garagerock met The Babies, samen met Cassie Ramone van de Vivian Girls. Sinds 2013 probeert hij het als kleine zelfstandige met albums die op superlatieven worden getrakteerd. Een ‘Modern Day Troubadour’ tussen Bob Dylan, Lou Reed en de jonge Leonard Cohen. Een seizoensafsluiter waar ze hier in de Bootstraat bijzonder blij mee zijn.

TICKETS

Door Peter