Stormzy 2 maal naar Ancienne Belgique!

stormzy

Maandag 10 februari en op dinsdag 11 februari 2020 stelt de Britse grime-meester zijn tweede album voor in Ancienne Belgique.

Stormzy is op weg om een van de meest veelgeprezen artiesten van het Verenigd Koninkrijk te worden. Twee jaar geleden klom hij uit de underground grimescene met zijn debuutalbum ‘Gang Sings & Prayer’, het eerste album in zijn genre met een nummer 1 ranking in de nationale hitparade. Eerder dit jaar schopte de Londense rapper het tot headliner van Glastonbury en werd daarmee de eerste zwarte Britse artiest die dit deed.

Stormzy staat bekend om zijn politiek activisme. Zo bekritiseerde hij de regering met een freestyle tijdens de Brit Awards en richtte ‘Stormzy Scholarship’ op om zwarte studenten financieel te ondersteunen tijdens hun traject naar Cambridge University.

Op 13 december verschijnt zijn langverwachte tweede album ‘Heavy Is The Head’, waarop onder andere de rappers eerste nummer 1 hit ‘Vossi Bop’ is terug te vinden en zijn laatste single ‘Own It’ in samenwerking met Ed Sheeran en afropopheld Burna Boy.

De verkoop voor beide concerten start op vrijdag 06/11/2019 om 09:00.

.

.

You must be logged in to post a comment Login