The Killers vergezellen Sir Paul McCartney @ TW Classic!

the-killers
De week werd ingezet met de aankondiging dat Sir Paul McCartney TW Classic 2020 zal headlinen. Met The Killers wordt vandaag een tweede topper voor het dagfestival, dat op zondag 21 juni plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter, bekendgemaakt. De ticketverkoop voor TW Classic is reeds gestart via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Meer namen worden later aan de line-up toegevoegd.
.
The Killers hebben een tot nog toe razend interessant muzikaal parcours afgelegd. De band uit Las Vegas verwerft meteen na de start al wereldroem met ‘Mr Brightside’, een nummer dat ze tijdens hun eerste repetitie hadden geschreven. Hun debuutalbum ‘Hot Fuss’ (2004) verkoopt in zijn eerste levensjaar meer dan 2,5 miljoen stuks. Op opvolger ‘Sam’s Town’ staan hits zoals ‘When You Were Young’ en ‘Read My Mind’. Hun derde ‘Day & Age’ brengt onder andere ‘Human’. Met hun jongste ‘Wonderful Wonderful’ (2017) worden ze de enige groep ooit die met haar eerste vijf albums op #1 geraakt in het Verenigd Koninkrijk. The Killers vandaag zijn avontuurlijke indierockers met een karrenvracht aan straffe songs met hoog meezinggehalte. “Imploding the Mirage”, album nummer zes, ziet het licht in 2020.
.
Over TW Classic:
TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Editors, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Bon Jovi, Kraftwerk, Bruce Springsteen & The E Street Band en Guns N’ Roses sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2020 vindt op zondag 21 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.

You must be logged in to post a comment Login