Sinéad O’Connor op 11 januari naar Het Depot!

sinead-oconnor

De Ierse is een zangeres buiten categorie. Eind jaren tachtig veroverde O’Connor de wereld met vocale krachtmuziek en sensationele debuutplaat ‘Lion and the Cobra’ (1987). Met ‘Nothing Compares 2 U’, oorspronkelijk een nummer van Prince, legde ze gebroken harten aan banden en schoot ze wereldwijd naar de top van de popregionen.

Haar kaalgeschoren hoofd nam een loopje met de heersende schoonheidsidealen. Haar geëngageerde standpunten en blote teksten tackelden een hele politieke klasse en haar podiumverschijning leverde haar een excentrieke, maar stevige reputatie op. Sinéad O’Connor is een uitstekende live-vertolkster. Live te ontdekken in Het Depot op zaterdag 11 januari 2020!

TICKETS

.You must be logged in to post a comment Login