Geen widgets gevonden in de zijbalk
De heren van Balthazar speelde drie jaar geleden op Crammerock hun allerlaatste concert op Belgische bodem, voor ze aan hun sabbatperiode begonnen. Het werd een stomend afscheid, waarna De verschillende bandleden elk hun weg gingen, onder de namen Zimmerman, J. Bernardt en Warhaus.

Ofschoon die acts de afgelopen jaren ook hun weg vonden naar Stekene hunkerde het Crammerockpubliek naar een comeback van de moederband. Dat bleek toen we dit voorjaar vroegen om wensenlijstjes in te dienen via crammerock.be: Balthazar stak er met hoofd, schouders, knie en tenen bovenuit. Daarom konden we niet anders dan dit neusje van de Belgische muziekzalm dit jaar terug naar Stekene te halen.

Na Rock Werchter toert het vijftal deze zomer door heel Europa én ver daarbuiten. Met zijn eigen sound vult de band met gemak grote zalen over het hele continent. Telkens met dezelfde Mathieu Van der Poel-instelling: elke keer àlles geven. Wil je ze toch nog een keer op Belgische bodem zien? Kom dan naar het exclusieve concert op Crammerock.

Balthazar is één van de 30 namen die intussen bekend zijn voor de 29ste editie van Crammerock. Deze zomer zal het festival nog een reeks namen lossen, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop naar Crammerock. De line-up is te vinden op  de festivalwebsite: crammerock.be.

Wie er op vrijdag 6 en zaterdag 7 september bij wil zijn, wacht best niet te lang met het kopen van zijn tickets. Op dit moment zijn reeds 2/3de van de beschikbare tickets de deur uit. De afgelopen acht jaren was Crammerock helemaal uitverkocht.

Door Peter