Elfde editie Live A Life op 2,3 en 4 augustus @ Stevoort (Hasselt)

live-a-life-2017

Zeker niet vergeten Rockfest op 2 en Live A Life op 3 Augustus @ Stevoort! the place to be.

Live A Life Rockfest op 2 augustus heeft weer voor mooie namen op  verschillende podia’s voorzien. Line-up: Bizkitpark, Deman Rogue, Hitherside, Red Lucky seven, A Bear Called Panda, Skoda en Gloed.

Live A Life op 3 Augustus heeft deze op hun affiche mogen bijschrijven: De Mens, The Lighthouse, Boulevard vinyl, The BLuesshufflers en L&M Band.

Voor de elfde maal gaat dit jaar het event Live A Life door @ Stevoort (Hasselt) op 2,3 en 4 augustus.

Het festival is ontstaan als eerbetoon aan Saartje, die op 6 augustus 2008 op 30-jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor.

Saartje was eventmanager bij de Stichting De Moffarts te Lummen. In die hoedanigheid heeft zij talrijke kunst-en cultuurevenementen mogen organiseren.

Het opzetten van een geslaagd evenement, waar ze trots op zou geweest zijn is voor de familie en vrienden een gepast middel om haar te herdenken. De vierkantshoeve en de tuinen rond Saartjes laatste rustplaats vormen het unieke decor.

Het festival kende een explosieve groei met in 2013 maar liefst 5000 bezoekers.

Met de opbrengsten steunen zij de Vlaamse Liga tegen Kanker en sind 2016 gaan ook schenkingen naar de afdeling Oncologie van het LCRP (Limburg Clinical Research Program)

MEER INFO

You must be logged in to post a comment Login