Lokerse Feesten komt met meer dan 30 nieuwe namen!

patti smith
Maandag 5 augustus wordt een absolute hoogdag voor muzikale fijnproevers, met Patti Smith, Charlotte Gainsbourg, Father John Misty én Whispering Sons. Op zaterdag 3 augustus vieren we de langverwachte comeback vanKeane en verwelkomen we ondermeer Novastar, Goose nonstop en Dr Lektroluv. En Oscar And The Wolf krijgt op 11 augustus het gezelschap van top-poppers Kodaline, Jess Glynne en Bizzey. De metal- en punkdag line-ups worden vervolledigd met ondermeer STAKE, Evil Invaders, Wiegedood, SONS en Cocaine Piss in de Red Bull Music room, en in diezelfde zaal presenteren we zoals elk jaar opnieuw pop, dance en alternative, met ondermeer Compact Disk Dummies, Charlotte Adigéry, Iceage, Famke Louise, Merol, Jacin Trill en de Cherry Moon night.

De bevestigde namen tot nu toe:
De voorverkoop voor de nieuw aangekondigde dagen (3 en 5 augustus) start meteen via www.lokersefeesten.be. De verkoop van de combitickets is reeds gestart op 30 maart, op dit moment is reeds meer dan 50% verkocht. De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

You must be logged in to post a comment Login