Geen widgets gevonden in de zijbalk

‘Let’s Rock’, het negende studioalbum van The Black Keys komt uit op 28 juni. Met dit langverwachte album, hun eerste release in vijf jaar tijd, keren zanger-gitarist Dan Auerbach en drummer Patrick Carney terug naar de de sound uit hun beginjaren als band: pure, no nonsenserock. “When we’re together we are The Black Keys, that’s where that real magic is, and always has been since we were sixteen.” Het tweede nummer van de plaat, ‘Eagle Birds,’ komt vandaag uit als opvolger van de eerder uitgebrachte single ‘Lo/Hi.’ Hun 31 steden tellende Noord-Amerikaanse tournee start op 23 september. ‘Let’s Rock’ kan nu al voorbesteld worden via deze link.

‘Let’s Rock’ werd geschreven, live opgenomen en geproducet door Auerbach en Carney in de Easy Eye Sound studio in Nashville en bevat backing vocals van Leisa Hans en Ashley Wilcoxson. “The record is like a homage to electric guitar,” vertelt Carney. “We took a simple approach and trimmed all the fat like we used to.”

, Nieuw album The Black Keys “Let’s Rock” uit op 28 juni!

TRACKLISTING

1. Shine A Little Light
2. Eagle Birds
3. Lo/Hi
4. Walk Across The Water
5. Tell Me Lies
6. Every Little Thing
7. Get Yourself Together
8. Sit Around And Miss You
9. Go
10. Breaking Down
11. Under The Gun
12. Fire Walk With Me

Door Peter