Geen widgets gevonden in de zijbalk

De lente is nu echt in het land en dan is ook Afro-Latino daar met de eerste reeks artiesten voor de 21e editie! Met LUIS FONSI, ondermeer bekend van de megahits Despacito en Echame La Culpa, haalt Afro-Latino één van de grootste latinsterren van het moment voor het eerst naar België voor een exclusief concert met full live band!
Andere headliners zijn: de reggaetonster uit Puerto Rico FARRUKO en de legendarische reggaeband MORGAN HERITAGE die hun 25-jarig bestaan vieren op Afro-Latino!

Vrijdag 12 juli: FARRUKO – PURI – RAKKA – HAKIMM & J.ROOTS + many more to announce
Zaterdag 13 juli: LUIS FONSI – MON LAFERTE – SAUTI SOL – ANDERSON BALBINO – DRIGAO – LENGAH + many more to announce
Zondag 14 juli: MORGAN HERITAGE – LA-33 – VIEUX FARKA TOURE – BLACK FRANK – UPHILL SOUND + many more to announce

Dit zijn de eerste 15 namen, er volgen uiteraard nog meer namen binnenkort! Verder hebben we ook groot nieuws te melden! Er komt een 4e podium bij… GOAT Stage! Lees hieronder meer over.

Belangrijk: als je je tickets nu koopt van 29 maart tot 30 april 2019, geniet je ook nog eens van tijdelijke actieprijzen (vrijdag: 40 euro, zaterdag: 50 euro, zondag: 30 euro en een combiticket aan 85 euro). Vanaf 1 mei 2019 worden de reguliere voorverkoopprijzen van de tickets gehanteerd. Tevens start ook de verkoop van VIP-tickets. De vermelde ticketprijzen zijn inclusief alle kosten!
De tickets zijn momenteel enkel online te koop via onze website of via onze Facebookpagina.

Klik hieronder op de foto’s van elke artiest voor de bio en leuke filmpjes…

LUIS FONSI
FARRUKO
MON LAFERTE
MORGAN HERITAGE
LA-33
SAUTI SOL
VIEUX FARKA TOURE
PURI
HAKIMM & J.ROOTS
RAKKA
DRIGAO
ANDERSON BALBINO
LENGAH
BLACK FRANK
UPHILL SOUND

GOAT Stage! Hiphop & Urban!

De wintermaanden gebruikte Afro-Latino om het festivalterrein te hertekenen en een 4e stage bij te creëren, een hiphop en urban stage. Enkel een geschikte naam voor de stage was er nog niet… Tot plots het nepfestival GOAT Urban Festival in de media kwam. Die gasten wilden zonder toelating, zonder vergunning en zonder geboekte artiesten zo maar eventjes onze festivalwei kapen. Mooi niet…

Eureka! GOAT Urban Festival verdween dus met de noorderzon, maar wij hebben nu wel een geschikte naam: GOAT Stage! Een podium fully dedicated to hiphop & urban on friday & saturday. Op zondag zullen er de beste world beats weerklinken. Bij de volgende lading namen maken we de volledige line up van GOAT Stage bekend!

Door Peter