Pukkelpop laat weer twee mooie namen binnendruppelen!

Royal Blood

Op zaterdag 17 augustus speelt het Britse rockduo Royal Blood. Ook Tame Impala staat die dag op de affiche.

Queen Elizabeth luistert waarschijnlijk niet naar Royal Blood als ze even wil bijkomen van al die staatsbanketten. Het Britse duo maakt herrie voor tien: Mike Kerr tovert uit zijn basgitaar de meest slepende hardrockriffs en Ben Thatcher drumt zo furieus dat de headbangers onder ons van heel goeden huize moeten komen. Ze lieten onze India al eens gevaarlijk op zijn grondvesten schudden, en toen hadden ze de vuige meeschreeuwer en undergroundhit Lights Outnog niet eens. Smeer je stembanden en train je nekspieren dus maar alvast.

Op zondag 18 augustus kan je uitkijken naar wereldster in wording Billie Eilish. Ook Twenty One Pilots spelen op zondag.

Billie Eilish is een absolute wereldster in wording. En eigenlijk is ze daar zeventien jaar geleden ook letterlijk voor in de wieg gelegd, door haar muzikale mama en acteurpapa. Op achtjarige leeftijd gaat ze bij een kinderkoor, amper een paar jaar later schrijft ze haar eerste liedjes en in 2016 dropt ze als veertienjarige snotneus ‘Ocean Eyes’ op het internet. Vanaf dan was de Eilish-trein pas écht vertrokken. Haar dromerige indie-electropop is goed op weg om muziekrecords te verpulveren, zowel online als offline. Ondertussen heeft haar debuut-ep ‘Don’t Smile at Me’ al meer dan twee miljard streams op de teller staan. Waanzin. En dan moet haar debuutplaat nog uitkomen …

INFO

 

You must be logged in to post a comment Login