Scorpions en Europe op 4 augustus naar Lokerse Feesten!

scorpion

Luid de hardrock- en metalklokken: de legendarische Scorpions én Europekomen op zondag 4 augustus naar onze jaarlijkse zwar(t)e hoogmis! 2 hardrockiconen, samen goed voor miljoenen verkochte albums en ontelbare uitverkochte en spectaculaire shows. Smeer uw stembanden voor ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Wind Of Change’, ‘Still Loving You’ en ‘The Final Countdown’!

Meer namen voor deze traditionele topdag worden binnenkort bekendgemaakt, er komt voor het eerst ook een indoor hardrock/metal programma die dag. De voorverkoop start meteen via www.lokersefeesten.be. Daar vindt u ook alle info over camping en vervoer.

De 45 e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019.
Eerder werd reeds de komst van Oscar and The Wolf, The Offspring, NOFX, Heideroosjes en The Damned bekendgemaakt. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

You must be logged in to post a comment Login