Geen widgets gevonden in de zijbalk

In 1998 scoorde de Zweedse artiest een grote internationale hit met ‘Save Tonight‘. Ook een Grammy-nominatie kon ie al snel op zijn conto schrijven. Dankzij zijn succes kwam Cherry in aanraking met Carlos Santana, met wie hij de studio indook en ging toeren. Na zes jaar van continue toering en het uitbrengen van drie albums, waarbij meer dan drie miljoen platen werden verkocht, laste Eagle-Eye Cherry een pauze in.

Toen de Zweedse muzikant in Nashville de legendarische Black Bird-studio bezocht, werd hij geteased om weer muziek te gaan maken. Terug in Zweden vond hij de inspiratie en creëerde hij samen met Ollie Olson, David Lindgren Zacharias en Anders Petterson zijn nieuwe album ‘Streets Of You‘. Op 28 april live te ontdekken in Het Depot!

TICKETS

Door Peter