Met deze 4 namen gaat het op 6 augustus knallen @ Lokerse Feesten!

lokersefeesten-2019

The Offspring keert graag terug na hun triomftocht van enkele jaren geleden, die andere US punkhelden NOFX komen voor het eerst de Grote Kaai in lichterlaaie zetten, Heideroosjes verkochten hun AB reünieconcert uit op enkele minuten, en The Damned is nog steeds één van de coolste bands van de 1977-generatie. Meer namen voor deze dag (ook voor de Red Bull Music zaal) worden later toegevoegd.

De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be. De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019. Eerder werd reeds de komst van Oscar and the Wolf bekend gemaakt. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

You must be logged in to post a comment Login