K’s Choice @ poppodium 013 Unplugged!

K’s Choice

Op vrijdag 1 februari 2019 zakte een van de meest toonaangevende rockband die ons België land rijk is af naar poppodium 013 Nederland! Voor een akoestische setting K’s Choice met nog steeds de familie Bettens aan het roer, Gert en Sarah Bettens als motor van de groep. Het duo wordt deze avond bijgestaan door gitarist Tom Lodewijckx. Dit is een van de meest succesvolle bands in de Belgische muziekgeschiedenis met een ijzersterke live-reputatie. Tijdens deze LOVE = MUSIC-tour spelen ze een volledig akoestische set waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen. Ze zijn gaan zoeken naar songs van muzikale helden die hun smaak en richting destijds mee bepaalden. Tijdens deze tour spelen ze covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire.

The set1:
Summer of ’69| Waarom Ik| Test of Time| Wake Up Little Susie| If You’re Not Scared| Could It Be Magic| Echo Mountain| Does Your Mother Know| Where Did the Love Go| Je Ne Rêve Plus De Toi| The

set2:
Meaningless| The Phantom Cowboy| Here Comes The Sun| The Ballad of Lea & Paul| Catch Me When I Fall| I Could Never Take The Place Of Your Man| Landslide| Stand My Ground| I Will Carry You| Who’s That Girl? | Not an Addict| Letting Go| Every Time We Say Goodbye.

Na het beluisteren van deze indrukwekkende set kun je alleen maar vaststellen dat K’s Choice zich live nog steeds als een vis in het water voelt. Het is prachtig om naar deze band te kijken ! Het trio is zeer goed op elkaar ingespeeld en ziet het er allemaal wat clean uit, waardoor er iets minder plaats is voor wat spontaans. Maar dat mag absoluut de pret niet drukken. Integendeel: in de 013 Nederland bracht de groep haar nummers met zoveel vuur en overtuigingskracht dat K’s Choice na vijfentwintig jaar nog lang niet mag worden afgeschreven! Om het met eigen woorden te zeggen de band heeft ballen. Report/Pix: Wim Wuyts

You must be logged in to post a comment Login