Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na A$AP Rocky en Disclosure, is het de beurt aan Orelsan om zijn komst op donderdag 11 juli 2019 aan te kondigen. Beweren dat Orelsan een goed jaar achter de rug heeft is een aardig eufemisme. Na zijn verzoening met de mama’s en het stapelen van de overwinningen voor “La Fête est finie”, zijn 3de en tot nu toe beste album uit zijn 10-jarige carrière, wist Aurélien Cotentin afgelopen november te zegevieren met “Epilogue”. Elf ongepubliceerde tracks, bezegeld door zijn favoriete producer Skread en ondersteund door de (ir)relevante lyrics van de rapper uit Caen. Haal je ringen en je K-Way’s boven er komen zware bassen uit Normandië je omringen in Dour.

In het elektronisch genre beginnen ze met Nina Kraviz, Rusko en Mall Grab, allen vaste waardes op Dour Festival die jouw nacht laat beven tot de vroege uren. Een andere nieuwe bevestiging is de New Yorker met Koreaanse roots, Yaeji. Die voor de eerste keer onze windmolens mag ervaren.

Om hun enorme hip-hop line-up te creëren voegen ze Flatbush Zombies, Josman, Moha la Squale en Jazzy Bazz er aan toe.

TICKETS & INFO

Door Peter