Geen widgets gevonden in de zijbalk

De eerste naam van VESTROCK 2019, Nothing But Thieves, is inmiddels alweer even bekend. Ze zijn ontzettend blij zeven nieuwe namen aan te kunnen kondigen voor deze jubileumeditie:

KAISER CHIEFS
RONDÉ
BLAAS OF GLORY
DONNIE
JOOST
BLACK HONEY
FANGCLUB

Sinds 2003 bestormen Kaiser Chiefs, uit het Britse Leeds, de hitlijsten, concertzalen en festivalpodia. Hun eerste grote hit Ruby is inmiddels een evergreen van grote klasse, maar ook nummers als I Predict a Riot, Oh my God, en Everyday I Love You Less and Less scoorden hoog in de wereldwijde hitlijsten. De liveshow rondom de grenzeloos energieke frontman Ricky Wilson staat altijd als een huis! Voor 2019 staat er een gloednieuw album op de planning en daarnaast een headlining show op VESTROCK 2019!

TICKETS & INFO

Door Peter