Geen widgets gevonden in de zijbalk
De opmars van de Zweedse rockband Ghost is niet meer te temperen. Gisteren speelde de band in de prestigieuze Royal Albert Hall in London, voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte zaal. Eerder deze zomer stalen de demonische leider Cardinal Copia en zijn Nameless Ghouls nog de show op de main stage van een uitverkocht Graspop Metal Meeting, headlineden ze het allergrootste metalfestival Wacken Open Air in Duitsland, en releasten ze hun meest succesvolle plaat tot nu toe ‘Prequelle’.
Het album knalde de Ultratop albumchart binnen op #4 en telt amper 3 maanden na release al 75 miljoen streams wereldwijd. Single “Rats” pronkt na 10 weken nog steeds hoog bovenaan in De Afrekening van Studio Brussel. Terecht, want met meer dan 25 miljoen streams, een 9-wekenlange #1 positie op de Amerikaanse rockradio en een bijhorende video met meer dan 12 miljoen YouTube-views, wordt die single nu al als een absolute klassieker genoemd.
Vandaag kondigt Ghost het Europese luik aan van hun ‘A Pale Tour Named Death’ wereldtour die hen op woensdag 6 februari naar de Lotto Arena in Antwerpen brengt. Hun grootste en meest excentrieke indoorshow in België tot nu toe! De ticketverkoop start op vrijdag 14 september om 10u via proximusgoformusic.be en livenation.be. Het belooft snel te gaan met de ticketsales voor het metalconcert van het voorjaar van één van de meest populaire rockbands van het moment.

Door Peter