Geen widgets gevonden in de zijbalk
Braindance, dat is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts. Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestigde namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

AB’s Braindancereeks ontleent de inspiratie voor zijn naam aan de term waarmee de muziek van Rephlex Records – het iconische label van Aphex Twin – werd omschreven. Braindance is all about artiesten die niet enkel werken op je dansbenen, maar ook op je hersenmassa.

De eerste artiesten op het programma:

28.09.18  |  Gratis

Braindance: Lanark Artefax + special guest SKY H1

In het kader van Nuits Sonores, Nacht 1/The Loop

06.10.18  |  Uitverkocht

Braindance: Ross From Friends

Producer maakt overstap van de wereld van lofi naar die van FlyLo.

07.11.18  |  Koop tickets

Braindance: Jarreau Vandal Live

Funky DJ maakt overstap naar opzwepende live show.

Door Peter