Geen widgets gevonden in de zijbalk
Slash en zijn kompanen Myles Kennedy & The Conspirators zijn terug! De band staat op het punt om een vierde album “Living The Dream” te releasen op 21 september. Na een indrukwekkend concert met Guns N’Roses op Graspop Metal Meeting in juni komt de legendarische gitaarheld terug met zijn andere band om onze herfst in vuur en vlam te steken.
Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators kan je aan het werk zien in het Koninklijk Circus in Brussel voor een stevige avond pure rockmuziek op zaterdag 23 februari! Een must om bij te wonen.
De levende legende is nog steeds in de fleur van zijn leven! Sinds het legendarische Guns N’ Roses album “Appetite For Destruction” heeft Slash nog geen enkele keer zijn publiek ontgoocheld. Steeds met hoge zwarte hoed, getooid schudt de getalenteerde gitarist sublieme riffs uit zijn mouw met een tomeloze energie. De synergie met Myles Kennedy is dermate intuïtief en natuurlijk dat ze elkaar snel weer vonden om een vierde album te maken. Met “Living The Dream” blijft Slash trouw aan zijn eigen stijl en doet hij ons genieten van 12 songs barstend van de dynamische en sensationele gitaarriffs, afgewisseld met enkele opmerkelijke solo’s. De eerste single “Driving Rain” van de nieuwe plaat is een uitstekend voorbeeld daarvan. Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators verwachten u in groten getale in het Koninklijk Circus in Brussel op zaterdag 23 februari! De tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 19 september om 10u.

Door Peter