The Streets op 14 februari naar Ancienne Belgique!

the_streets
Daar is The Streets eindelijk weer! Na een afwezigheid van zeven lange jaren is Mike Skinner – aka The Streets – helemaal terug. In de loop van 2017 kwam Skinner al naar buiten met enkele vlijmscherpe tracks (o.a. “Boys Will Be Boys” feat. Jaykae, “If You Ever Need to Talk I’m Here” en “Burn Bridges”), vergezeld van een schitterende reeks shows in Engeland. Vandaag mag het ook officieel geweten zijn dat Skinner en zijn band een vervolg breien aan de ‘The Darker The Shadow The Brighter The Light’-tour. En daarbij mag ons land uiteraard niet ontbreken op het programma! Op 14 februari 2019 staat The Streets op het podium in de AB.
Op het menu: alle klassiekers uit de intussen haast mythische platen ‘Original Pirate Material’ (2002), ‘A Grand Don’t Come For Free’ (2004), ‘The Hardest Way To Make An Easy Living’ (2006) en ‘Everything is Borrowed’ (2008). Mike Skinner verdween in 2011 compleet van de radar, maar zijn invloed op de Britse urbanscene bleef duidelijk voelbaar, dankzij onnavolgbare nummers als “Blinded By Lights”, “Fit But You Know It”, “Dry Your Eyes”, “Lets Push Things Forward” en vele andere. Zijn onvergelijkbare présence, perfect afgemeten flow, verpletterende humor en rebelse houding maken van Skinner een grote klepper in de internationale hiphopwereld. Met de focus op rechtvaardigheid schildert hij de maatschappij soms cynisch af, maar vervalt daarbij nooit in het vulgaire of banale. The Streets komt op donderdag 14 februari 2019 terug naar Brussel, zorg dat je erbij bent! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 mei om 11u.

You must be logged in to post a comment Login