Hookrock Diepenbeek weet weer mooie namen te strikken!

img_5412

‘Je weet niet waar ze de mosterd blijven halen’ die van Hookrock Diepenbeek!
Maar na een geslaagde Indoor staat er eind juni alweer een dijk van een affiche op de festivalganger te wachten. En of die aan zijn trekken komt!
Dit team  moet echt een goed geoliede machine zijn om zo’n realisatie aan te kunnen…..

Headliners op vrijdag 29/6 :

The Giles Robson Band (UK), een eerder verlegen persoon die zich  ontpopt  op het podium  tot een wervelend bluesharper(, een niet te missen evenknie van Paul Lamb)  en de 42 jarige Dana Fuchs ( USA),na een turbulente jeugd ,  ex stripper ,gospelsinger,die als gegoten  de rol van Janis Joplin in een off Broadway productie invulde.
Ze keert net als Janis haar binnenste buiten in haar wilde haardos. Een fysieke schoonheid maar vooral  qua stemkracht en expressie op de ‘ Janis’ golflengte.Zij stelt haar nieuwe CD  ‘Love Lives on’ voor , neem haar energie in je op ! En dan spreken we nog niet over het exclusieve  project van Guy Verlinde  & The Houserockers ( o jee het dak van O.C. Rooierheide ….gaat dat eraf ?) en The Paralyzers ( op elk festival brengt deze  pompende Diepenbeekse  ritmesectie je in the Mood )

Wat staat er zaterdag 30/6 op ons te wachten ?

  • Swing Supply (Nl)- brengt een ultime mix van swingende muziek.
  • The Juke Joints ( NL) -tribute voor de Ierse halfgod Rory Gallagher- naar de filosofie van Rory… dus geen luistermuziek.
  • The Jelly Roll Men ( No) volgens de PR van Hookrock de verrassing van de dag, Old school Blues omdat dat in hun duivelse ziel zit.
  • Elles Baily , rauw , Soulfull komt uit Bristol ( UK) maar trekt geregeld naar de opnamestudio’s in Nashville…kippevelmoment…
  • SaRon Crenshaw ( Us), ‘ The Blues is allright’ zwarte donkere stem. Op 10j leeftijd speelde hij al gitaar en doet dat nu nog steeds voor uitverkochte zalen op een Gibson Lucille gesigneerd door de grote BB King.
  • Jeff Jensen Band( Us) een nobele onbekende tot hij in het voorjaar van 2015 door de grote poorten van Europa trok met gesmaakte optredens !
  • Ghalia & Mama’s Boys ( Be – US) Ghalia Vauthier een franstalig Brusselse straatmuzikante ; van de straat geplukt; uitzonderlijke stem , bakken talent.Na  Ghalia & The Naphalines ( pure rock ’n Roll)gaat ze over naar de rauwere rootsrock met Ghalia & The Voodoo Casino. En dan gaat het snel , ze tekent een contract bij Ruf Records en is klaar voor het grotere werk i.s.m. Johny Mastro en haar Mama’s  Boys.

Tijdens de change overs spelen de aanwezige muzikanten aangevuld met eender wie uit het publiek die een instrument bespeelt of over een goede stem beschikt !Inschrijven kan je ter plaatse voor de  Mojo Jam Sessions. Alle instrumenten zijn aanwezig , amuseer je …. en wie weet wordt jij de ontdekking van het jaar  ….. want waar kan je beter beginnen dan op een klasse festival zoals Hookrock zomer 2018 !

info : WWW.HOOKROCK.BE

OP 29 EN 30/6:2018 O.C. Rooierheide , Rooierheidestraat 100 , 3590 Diepenbeek.

You must be logged in to post a comment Login