Campingprogramma voor Antilliaanse Feesten is rond!

antilliaanse-feesten-2014-the-skints-6

Zoals elk jaar strikten ze enkele topnamen die de campigntent zullen doen daveren.

•Donderdag 9 augustus: GENTZ – ritmo kombina
Gentz is de nieuwe nummer één van Curaçao. Hun repertoire is een mix van salsa,merengue en kizomba. De groep pakt uit met een grote bezetting en vier zangers in de frontlijn. ‘Tre’Chic’ is hun full album uit 2016.

•Vrijdag 10 augustus (namiddag): TEAM LATINO – latin
Deze Belgische formatie warmt je op met hun mix van salsamerenguebachata enlatin. Met muzikanten uit Cuba en Chili brengen ze zowel eigen nummers als bekende latin hits. Hasta la fiesta!

•Zaterdag 11 augustus (namiddag): CARLYN XP – soca
Dominica in the house? Het is weer even geleden sinds de laatste passage van een band uit ‘the nature island of the Caribbean’. Carlyn Xavier Philip is de zangeres van deze soca-formatie uit Roseau en is dit jaar de energieke vertegenwoordiger van de ‘small island soca‘!

Elk jaar krijgen ze vele enthousiaste vragen over onze autostickers. Goed nieuws: ze zijn gearriveerd! Ook dit jaar sturen ze gratis naar je op. Stuur een mail naar lo@antilliaansefeesten.be met vermelding van je adres. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Ben jij één van onze ambassadeurs?

Graag herinneren ze je aan hun ambassadeurs-programma, waarmee je geweldige beloningen kan verdienen door tickets aan vrienden te verkopen en samen met hen naar de Antilliaanse Feesten af te zakken. Hoe meer je er verkoopt, hoe meer punten je verdient. Met deze punten kan je o.a. gratis tickets, VIP toegang, hotelovernachtingen… verdienen! Neem hier snel een kijkje.

You must be logged in to post a comment Login