Sum 41 op 8 maar naar Ancienne Belgique!

sum41

Samen met Blink-182 rond de eeuwwisseling de gedoodverfde kroonprinsen van de poppunk en met hits als ‘Fatlip’, ‘In Too Deep’ en ‘Still Waiting’ de stem van de toenmalige generatie (pop)punkrockers. Maar door wisselende bandleden, verslavingsperikelen die frontman Deryck Whibley even de mond snoerden, op de klippen gelopen huwelijken en het tanende succes van poppunk (behalve Greenday dan) raakte de Canadese bende van Sum 41 wat op het achterplan.

En toch kruipt het poppunk-bloed waar het niet gaan kan… Het vizier staat weer helemaal op scherp sinds de terugkeer op gitaar van oudgediende David Baksh en hun ‘crowd-funded’ zesde ’13 Voices’ ligt sinds 7/10 in de rekken via Hopeless Records (New Found Glory, Enter Shikari, Neck Deep, Yellowcard). Een ware ‘return to top form’ en nieuwe gloriedagen in het verschiet!

Hollerado
Met punky gitaarlijnen, catchy refreinen en een stevige dosis enthousiasme zakken de Canadese indierockers Hollerado af naar Brussel. Supports voor Weezer en Jack White konden ze al eerder afvinken, nu is het viertal gebrand om ook AB te veroveren!

F.O.D.
Het Antwerpse punkorkest F.O.D. releast op 7/02 derde langspeler ‘Harvest’, als vanouds overlopendd van de Bad Religioneske, melodieuze (pop)punksongs die aan een verschroeiend tempo de revue passeren. No nonsense, rechttoe-rechtaan en uitermate catchy. Kortom: pure fun!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login