Hooverphonic voegt twee extra concerten toe in de Koningin Elisabethzaal!

hooverphonic-orchestra-mailing

De eerder aangekondigde concerten op 21 én 22 december in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal waren in geen tijd uitverkocht. Daarom werd beslist om nog twee extra concerten toe te voegen. Op zaterdag 4 maart en zondag 5 maart 2017 zal HOOVERPHONIC WITH ORCHESTRA opnieuw aantreden in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De verkoop is meteen gestart.

De band, die er voor de renovatie als laatste popgroep optrad, brengt voor de gelegenheid opnieuw een groot orkest mee. Met de opening van de zaal afgelopen zaterdag kregen enkele prominenten alvast een voorsmaakje van de vier concerten.

In 2012 stonden ze eerder al met een 42-koppig orkest in de Koningin Elisabethzaal en brachten ze de grandeur van hun talrijke studio opnames eindelijk live. De songs klonken zoals ze bedacht werden: wijds, filmisch en meeslepend. Iedereen die daar vier jaar geleden één van de zes totaal uitverkochte concerten meemaakte, heeft nog steeds kippenvel.

Op 21 oktober verscheen ‘The Best of Hooverphonic’, een carrièreoverzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en één nieuwe single: You. Wie op 21 december, 22 december 2016, 4 maart of 5 maart 2017 naar de zaal naast de Zoo van Antwerpen afzakt, mag zich verwachten aan ‘Het beste van 20 jaar Hooverphonic’ in de meest betoverende omstandigheden.

Mis de unieke uitvoering van de vele hits niet.

Tickets voor deze concerten zijn te koop via teleticketservice.com en Fnac

You must be logged in to post a comment Login