The Chainsmokers op 21 februari @ AB!

chainsmokers

The Chainsmokers, ofte Alex Pall en Drew Taggart, zijn uitgegroeid tot het hotste artist/producer duo van het moment. Met een divers repertoire, originele nummers en een herkenbare elektronische sound bestormen ze wereldwijd de hitlijsten. De grote doorbraak er in 2015 met muzikale ommezwaai “Roses”, goed voor een top 5 in de iTunes charts en meer dan 208 miljoen YouTube views. Opvolgers “Don’t Let Me Down” ft. Daya en “Closer” ft. Halsey geven het laatste duwtje richting absolute top. The Chainsmokers werden intussen wereldwijd meer dan 1,5 miljard keer gestreamd en werden in 2016 genomineerd voor twee Billboard Music Awards, twee Teen Choice Awards en twee MTV Video Music Awards.

Na het aanstekelijke “All We Know” ft. Phoebe Ryan staat er met “Paris” alweer een nieuwe single klaar om de ether te domineren.

Nog voor ze een eerste langspeler uit hebben, mocht het Amerikaanse duo reeds de affiche sieren van de allergrootste festivals ter wereld. SXSW, Ultra, Coachella en Tomorrowland, om er enkele te noemen. The Chainsmokers zijn nu klaar voor hun eerste eigen indoorconcert in België. Op 21 februari is de Brusselse Ancienne Belgique het kader voor een stomend feestje!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login