Geen widgets gevonden in de zijbalk

De programmatie van sjock 2017 loopt als een trein. Na de eerdere bekendmaking van headliner “The Hellacopters” laat sjock weer nieuwe namen op het publiek los voor “Your rock’n roll highlight of the year”.

Nieuwe namen Als mooi geschenk voor de eindejaarsfeesten hebben alvast volgende bands hun komst bevestigd. Met Zeke, The Queers, King Salami and the Cumberland 3, The Reverend Peyton’s Big Damn Band en ook nog Saudia Young krijgt de affiche van de 42ste editie al redelijk vorm.

Zij zijn zeer blij om ZEKE te kunnen aankondigen. Na jaren tevergeefs proberen zullen ze in 2017 hun “heavy-weight-full-blast rock’n’roll machine” nog eens van stal halen. Voor ze afzakken naar Gierle spelen ze op 4 maart nog het fantastische Scumbash in Rotterdam.

Naast ZEKE komen ook de Rhythm’n’Blues-Party band KING SALAMI & HIS CUMBERLAND 3 en de sterke krachtige soul stem SAUDIA YOUNG onze Line up vervolledigen. En daar stopt het nog niet, want ook de US punkers THE QUEERS en de Southern Indiana Country Blues Heroes THE REVEREND PEYTON’S BIG DAMN BAND mogen we verwelkomen op sjock!

De 42ste editie gaat door op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli op de vertrouwde locatie op de Poeyelhei in Gierle. Meer info op: www.sjock.com of via facebook: www.facebook.com/sjockfestival

Reeds bevestigd: The Hellacopters, New Bomb Turks, Zeke, The Queers, The Glücks, King Salami and the Cumberland 3, The Reverend Peyton’s Big Damn Band, Barny & the Rhythm All Stars, The Desperados, Charlie Hightone and the Rock-Its, Saudia Young

Door admin