Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ondertussen mogen ze Kanye West, Tyler The Creater, Lady Gaga en Daft Punk onder hun fans rekenen. Vandaag brengtMetronomyhun gloednieuw album Summer 08 uit. Het nieuw album is volledig geschreven, geproducet en opgenomen door Mount zelf. Summer 08 is opgenomen in Black Box Studios in Frankrijk. Het is meteen hun creatiefste album ooit. Voorlopig zal Metronomy niet op tour gaan, omdat Mount tijd wil nemen voor zijn twee kinderen, maar dat weerhield hem niet om toch de studio in te duiken met Summer 08 als resultaat. Als je vraagt naar zijn favoriet nummer op het album is Mount heel duidelijk: Hang Me Out To Dry, de verrassende samenwerking met superster Robyn. Mount over het abum: “I wanted to make another record with the naivety of ‘Nights Out’: ten tracks, straight up, upbeat. Write another banger, then another, and don’t really think about it.”

Door admin