Geen widgets gevonden in de zijbalk
Eén van de meest succesvolle rockacts uit de geschiedenis, met meer dan 60 miljoen verkochte albums en 6 Grammy Awards op het conto. Opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in april 2012. Headliner op het hoofdpodium van Rock Werchter 2016. En dit najaar opnieuw met een groots concert in ons land! Red Hot Chili Peppers kondigen hun terugkeer naar België aan!
Anthony Kiedis (zang), Flea (bas), Chad Smith (drums) en Josh Klinghoffer (gitaar) zijn met ‘The Getaway’ al aan hun elfde studioalbum toe. Niet alleen bij ons goed voor een nummer 1-debuut, maar ook in Oostenrijk, Ierland, Nederland en Nieuw-Zeeland. Critici zijn het er unaniem over eens dat het één van de Peppers’ grootste meesterwerken tot hiertoe is:

“Some of their best songs in years… top-shelf modern-rock splendor” – Rolling Stone“The Getaway proves not only that the longtime rockers still sizzle 30 years in, but also are capable of victoriously revamping their sound.” – USA Today

“The Getaway is a nuanced album, rife with journeyman craft and poetry, that proves the Red Hot Chili Peppers still have plenty of their own creative fire.”– All Music

“Their best album in ages” – People

“Their best in years… Their tightest, prettiest collection of songs in more than a decade” – Vulture

Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 juli om 9u. Elk aangekocht ticket geeft bovendien recht op een door u gekozen standaard fysiek exemplaar of een standaard digitale versie van het album ‘The Getaway’!

Door admin